Mediq CombiCare maakt gebruik van cookies.

Om de website van Mediq CombiCare goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden, gebruiken we analytische en functionele cookies.

{{Message}}
  • Klantenservice

    bestellen & advies

    Bestel online of telefonisch alle gewenste materialen. Wij helpen u graag verder met advies om de juiste bestelling te plaatsen!

    Lees meer

Verzending

De medische hulpmiddelen die u heeft besteld, leveren wij in overleg vanaf de volgende dag bij u thuis. Dit geldt voor telefonische bestellingen die zijn doorgegeven voor 17.00 uur en bestellingen via internet die zijn doorgegeven voor 15.00 uur. 

Post NL bezorgt uw pakket

PostNL bezorgt uw pakket tussen 08.00 uur en 21.30 uur (tenzij anders afgesproken). Via de PostNL-app of via Track & Trace op www.mediqcombicare.nl weet u hoe laat de bezorger precies komt, binnen een tijdsvenster van 2 uur. Zo hoeft u niet onnodig lang thuis te blijven

Vooraf bericht over de bezorging
De avond voor bezorging ontvangt u automatisch een e-mail en/of SMS met het geplande tijdstip van afleveren. In de e-mail en/of SMS staan gegevens waarmee u uw bezorging kunt volgen. Is uw e-mail en/of mobiele nummer nog niet bij ons bekend? Geef het door bij uw bestelling, zodat ook u tijdig kan worden geïnformeerd. 

Niet thuis?

Als u niet thuis bent, laat de bezorger altijd een bericht voor u achter. Daarop staat of het pakket is afgegeven bij de buren of wanneer de bezorger voor een 2e pakketbezorging langskomt. Indien u het niet prettig vindt als een pakket bij de buren wordt afgegeven kunt u dit aangeven bij het doorgeven van uw bestelling. 

Komt het moment van bezorgen niet uit?
Via de PostNL-app of Track & Trace, kunt u - als u dit tijdig doet - de dag van de bezorging wijzigen, vanaf het moment dat u bericht heeft ontvangen over uw pakket. 

Nieuw: mogelijkheid om uw pakket af te halen via bij één van de 2600 PostNL-locaties
Via de PostNL-app of Track & Trace, kunt u - als u dit tijdig doet - er ook voor kiezen om uw pakket af te laten leveren op een PostNL-locatie, waar u het dan zelf op kunt halen. Er zijn ruim 2600 PostNL-locaties in Nederland, dus er is er altijd wel een bij u in de buurt. Neem wel een legitimatie mee, anders kan het pakket niet aan u worden meegegeven. 

Klik hier om de Post NL-app te downloaden.