{{Message}}
  • Bezorging

    Heeft u een bestelling bij ons geplaatst? Hier leest u meer over wanneer en hoe wij uw pakket bij u afleveren.

    Lees meer
Als klant van Mediq ontvangt u vanaf 16 april uw hulpmiddelen vanuit ons nieuwe Fulfillment Center in Bleiswijk. 

Wat verandert er voor u

Uw hulpmiddelen worden verzameld en zoveel als mogelijk in één doos ingepakt. Deze doos wordt op de juiste hoogte gevouwen en gesloten zodat er zo min mogelijk opvulmateriaal nodig is. Om de doos open te ritsen kunt u gebruikmaken van het lipje aan de zijkant.

Klaar voor de toekomst

Met het nieuwe Fulfillment Center is Mediq klaar voor de toekomst. Het warehouse voldoet aan alle moderne wet- en regelgeving en er is een enorme slag geslagen op het gebied van duurzaamheid.

Meer weten

In de informatiefolder vindt u uitgebreide informatie over het nieuwe Fulfillment Center.


Nieuws verhuizing Bleiswijk

Tijdens de verhuizing van uw hulpmiddelen naar ons nieuwe Fulfillment Center in Bleiswijk zullen we tijdelijk blijven werken vanuit de bestaande locatie om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen. Dit kan betekenen dat uw bestelling op 2 verschillende locaties wordt verwerkt en verzonden. Hierdoor kan het voorkomen dat uw levering uit verschillende type dozen bestaat. Dit zal zoveel als mogelijk worden geminimaliseerd.

Mediq CombiCare maakt gebruik van cookies.

Om de website van Mediq CombiCare goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden, gebruiken we analytische en functionele cookies.