Menzis kiest voor Mediq CombiCare!

Zorgverzekeraar Menzis heeft voor 2018 een selectie gemaakt van een beperkt aantal medisch speciaalzaken waar klanten hun absorberende en/of afvoerende materiaal kunnen bestellen. Mediq CombiCare behoort ook tot deze selecte groep.

Samen kijken naar wat nodig is

Indien u vanaf januari uw incontinentiemateriaal via Mediq CombiCare wil ontvangen is dat uiteraard mogelijk. In 3 stappen regelt u heel gemakkelijk een overstap.

Stap 1 Neem contact op met onze klantenservice via telefoonnummer:

Voor afvoerende materialen 0800 - 023 78 35

Voor absorberende materialen 0800 - 2004

Stap 2 Onze klantenservice medewerker neemt met u door wat u nodig heeft op basis van een persoonlijk gesprek. Indien nodig ondersteunen we u ook graag in het overdragen van de juiste medische verklaringen van uw arts of specialist.

Stap 3 Uw bestelling wordt in gang gezet en kan vanaf de volgende werkdag thuis worden geleverd.

Speciaal telefoonnummer voor continentiezorg

Om u goed van dienst te zijn werkt Mediq CombiCare met een gespecialiseerde klantenservice voor de verschillende zorgvragen.  Voor afvoerende materialen is deze klantenservice te bereiken via 0800 - 023 78 35 en voor absorberende materialen via 0800 - 2004. Wij zijn op werkdagen bereikbaar voor vragen en bestellingen tussen 8.30 en 17.15 uur.  

Vergoeding van uw medische hulpmiddelen

U hoeft zich geen zorgen te maken over de vergoeding van uw medische hulpmiddelen. Op basis van een verantwoording van uw behandelaar, kunnen wij dit rechtstreeks verrekenen met uw zorgverzekeraar.

Verpleegkundig advies waar nodig

Mediq CombiCare heeft tevens een team van gespecialiseerde verpleegkundigen in dienst die ook graag met u meedenken. Daarnaast werkt Mediq CombiCare ook nauw samen met uw zorgverlener in het ziekenhuis en volgen wij graag zijn of haar advies en overleggen we indien wenselijk. 

Niet bij Menzis verzekerd maar ook incontinentiemateriaal bij Mediq CombiCare bestellen?

Dat is geen probleem. Mediq CombiCare heeft met alle zorgverzekeraars voor 2018 een overeenkomst, met uitzondering van CZ naturapolishouders. 

Mediq CombiCare maakt gebruik van cookies.

Om de website van Mediq CombiCare goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden, gebruiken we analytische en functionele cookies.