{{Message}}
  • Klantenservice

    Samen met uw behandelaar

    Goede zorg organiseer je samen. Dat is ons motto. Samen met uw behandelaar en zorgverzekeraar bieden wij u de zorg die u nodig heeft. 

    Lees meer

Wij zijn er voor u!

Aarzel niet en stel uw vraag.

Samen met uw behandelaar

Mediq CombiCare werkt nauw samen met uw behandelaar. Vaak is dat een gespecialiseerd verpleegkundige; maar het kan ook een medewerker van de thuiszorg of huisarts zijn. De behandelaar heeft in de meeste gevallen de diagnose gesteld en kan aangeven wat er aan medische hulpmiddelen nodig is. Mediq CombiCare is gespecialiseerd in hulpmiddelen; wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kennen als geen ander de verschillen tussen de producten.

Wij adviseren u en uw behandelaar graag over de verschillende mogelijkheden en vullen waar nodig aan met kennis en ervaring. Uiteindelijk gaat het erom dat u de materialen ontvangt die het beste bij uw situatie passen. Voor stoma hulpmiddelen en continentiematerialen kunt u zelf uw materialen bestellen. Uw behandelaar zal aangeven wat u nodig heeft. Onze gespecialiseerde klantenservice kan u helpen bij vragen of twijfel. Materialen voor complexe wondzorg worden aangevraagd door de behandelaar.