Mediq CombiCare maakt gebruik van cookies.

Om de website van Mediq CombiCare goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden, gebruiken we analytische en functionele cookies.

{{Message}}

PostNL gaat pakketten Mediq CombiCare versturen

Vanaf deze zomer zullen we stapsgewijs overstappen naar PostNL. Het kan dus zijn dat uw pakket wordt geleverd door de PostNL bezorger uit uw buurt. Door onze samenwerking met PostNL kunt u gebruik maken van extra service.

U ontvangt voortaan vooraf bericht over de bezorging
De avond voor bezorging ontvangt u automatisch een e-mail en/of SMS met het geplande tijdstip van afleveren. In de e-mail en/of SMS staan gegevens waarmee u uw bezorging kunt volgen. Is uw e-mail en/of mobiele nummer nog niet bij ons bekend? Geef het door bij uw bestelling, zodat ook u tijdig kan worden geïnformeerd.

Niet meer onnodig lang thuis blijven
PostNL bezorgt uw pakket tussen 08.00 uur en 21.30 uur (tenzij anders afgesproken). Via de PostNL-app of via Track & Trace op www.mediqcombicare.nl weet u hoe laat de bezorger precies komt, binnen een tijdsvensters van 2 uur. Zo hoeft u niet onnodig lang thuis te blijven.

Niet thuis?
Als u niet thuis bent, laat de bezorger altijd een bericht voor u achter. Daarop staat of het pakket is afgegeven bij de buren (indien gewenst) of wanneer de bezorger voor een 2e pakketbezorging langskomt.

Komt het moment van bezorgen niet uit?
Via de PostNL-app of Track & Trace, kunt u - als u dit tijdig doet - de dag van de bezorging wijzigen, vanaf het moment dat u bericht heeft ontvangen over uw pakket.

Nieuw: mogelijkheid om uw pakket af te halen via bij één van de 2600 PostNL-locaties
Via de PostNL-app of Track & Trace, kunt u - als u dit tijdig doet - er ook voor kiezen om uw pakket af te laten leveren op een PostNL-locatie, waar u het dan zelf op kunt halen. Er zijn ruim 2600 PostNL-locaties in Nederland, dus er is er altijd wel een bij u in de buurt. Neem wel een legitimatie mee, anders kan het pakket niet aan u worden meegegeven.

1e pakketbezorging 2e pakketbezorging
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Zaterdag
Zaterdag Maandag


Klik hier om de Post NL-app te downloaden.