Mediq CombiCare maakt gebruik van cookies.

Om de website van Mediq CombiCare goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden, gebruiken we analytische en functionele cookies.

{{Message}}
  • Uw levering

    Heeft u een bestelling bij ons geplaatst? Lees hier meer over de afleverdagen, track & trace mogelijkheden en automatisch bestellen.

    Lees meer

Uw medische hulpmiddelen worden door PostNL aan huis bezorgd van maandag tot en met zaterdag. Bij het doorgeven van uw bestelling kunt u zelf aangeven welke dag het beste uitkomt. Ook is het mogelijk uw pakket op een ander adres of bij een PostNL-locatie te laten bezorgen.

Klik hier om de Post NL-app te downloaden en uw pakket te volgen. 

U ontvangt vooraf bericht over het tijdstip van de bezorging
De avond voor bezorging ontvangt u automatisch een e-mail en/of SMS met het geplande tijdstip van afleveren. In de e-mail en/of SMS staan gegevens waarmee u uw bezorging kunt volgen. Is uw e-mail en/of mobiele nummer nog niet bij ons bekend? Geef het door bij uw bestelling, zodat ook u tijdig kan worden geïnformeerd.

Niet onnodig lang thuis blijven
PostNL bezorgt uw pakket van maandag tot en met zaterdag tussen 08.00 uur en 21.30 uur (tenzij anders afgesproken). Via de PostNL-app of via Track & Trace op www.mediqcombicare.nl weet u hoe laat de bezorger precies komt, binnen een tijdsvenster van 2 uur. Zo hoeft u niet onnodig lang thuis te blijven.

Tekenen voor ontvangst
Bij aflevering vraagt de bezorger u te tekenen voor ontvangst. Als u niet thuis bent, zal het pakket standaard worden aangeboden bij de buren. Als u dit niet prettig vindt, kunt u dit aangeven bij uw bestelling. Wij zullen het pakket de volgende dag dan opnieuw aanbieden. In alle gevallen krijgt u een kaartje in de bus.

Komt het moment van bezorgen niet uit?
Via de PostNL-app of Track & Trace, kunt u - als u dit tijdig doet - de dag van de bezorging wijzigen, vanaf het moment dat u bericht heeft ontvangen over uw pakket.

Nieuw: mogelijkheid om uw pakket af te halen via bij één van de 2600 PostNL-locaties
Via de PostNL-app of Track & Trace, kunt u - als u dit tijdig doet - er ook voor kiezen om uw pakket af te laten leveren op een PostNL-locatie, waar u het dan zelf op kunt halen. Er zijn ruim 2600 PostNL-locaties in Nederland, dus er is er altijd wel een bij u in de buurt. Neem wel een legitimatie mee, anders kan het pakket niet aan u worden meegegeven.