Mediq CombiCare maakt gebruik van cookies.

Om de website van Mediq CombiCare goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden, gebruiken we analytische en functionele cookies.

{{Message}}
  • Uw levering

    Heeft u een bestelling bij ons geplaatst? Lees hier meer over de afleverdagen, track & trace mogelijkheden en automatisch bestellen.

    Lees meer

Bezorgschema

De medische hulpmiddelen die u heeft besteld, leveren wij in overleg vanaf de volgende dag bij u thuis. Dit geldt voor telefonische bestellingen die zijn doorgegeven voor 17.00 uur en bestellingen via internet die zijn doorgegeven voor 15.00 uur. 

Bezorging van het pakket

Momenteel worden pakketten bezorgd door Farma Transport. Zij leveren dagelijks tussen 12.00 en 21.00 uur, met uitzondering van zaterdag. Op zaterdag worden pakketten tussen 8.00 en 14.00 uur aangeboden. U ontvangt daags voor de bezorging een sms met het geplande tijdsvenster waarbinnen het pakket wordt bezorgd. 

Vanaf deze zomer zullen we gefaseerd overstappen naar PostNL. Het kan dus zijn dat uw pakket wordt geleverd door de PostNL. PostNL levert pakketten van maandag tot en met zaterdag en biedt het pakket aan tussen 8.00 en 21.30 uur. U ontvangt daags voor de bezorging een sms of e-mail met het geplande tijdsvenster waarbinnen het pakket wordt bezorgd. 

Tekenen voor ontvangst
Bij aflevering vraagt de bezorger u te tekenen voor ontvangst. Als u niet thuis bent, zal het pakket worden aangeboden bij de buren. Als u dit niet prettig vindt, kunt u dit aangeven bij uw bestelling. Wij zullen het pakket de volgende dag dan opnieuw aanbieden. In alle gevallen krijgt u een kaartje in de bus.