{{Message}}
  • Klantenservice groep verspreid

    verpleegkundige dienst

    Een gespecialiseerd team van verpleegkundige staat klaar om u te adviseren. Samen lossen we het op!

    Lees meer

Wij zijn er voor u!

Aarzel niet en stel uw vraag.

Verpleegkundige dienst

Het team van gespecialiseerd verpleegkundigen van Mediq CombiCare is dagelijks aanwezig om u te woord te adviseren. Al onze verpleegkundige zijn gekwalificeerd en gespecialiseerd binnen stoma, wond en continentie zorg en beschikken over vele jaren praktijkervaring. Bij vragen of problemen zoeken zij samen met u en waar mogelijk in overleg met uw eigen behandelend arts of verpleegkundige naar de beste oplossing. Het is immers van essentieel belang dat u zich prettig voelt bij het materiaal dat u gebruikt.

Wat voor hulp kunt u verwachten?
Soms is een telefonische instructie voor optimaal gebruik van het materiaal voldoende. In andere gevallen kunt u samen met de verpleegkundige bespreken of alternatief materiaal in uw situatie beter is. Het kan ook zijn dat onze verpleegkundige u adviseert contact op te nemen met uw behandelaar in het ziekenhuis. In elke situatie bekijken we wat in uw geval de beste oplossing is. Als we er telefonisch niet uitkomen, is het ook mogelijk om een afspraak voor een huisbezoek te maken.

Voor dringende noodgevallen die niet tot de volgende werkdag kunnen wachten kunt u zelfs 24 uur per dag, 7 dagen in de week een beroep op ons doen. Deze noodservice is beschikbaar voor stoma- en afvoerende klanten. Deze klanten ontvangen van ons per post een ServiceCard met daarop het nummer dat zij kunnen bellen.