Mediq CombiCare maakt gebruik van cookies.

Om de website van Mediq CombiCare goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden, gebruiken we analytische en functionele cookies.

{{Message}}
  • Klantenservice

    Bestellen & advies

    Uw arts of specialistisch verpleegkundige kan u verder helpen om de juiste producten voor wondzorg te bestellen. Lees hier meer informatie over het bestelproces.

    Lees meer
  • Uw bestelling

    Onze medewerkers zorgen dat uw bestelling snel verwerkt en verstuurd kan worden. Zij zorgen dat uw pakket op discrete wijze bij u thuis wordt bezorgd. 

Hulp nodig?

Uw behandelaar geeft door wat u nodig heeft. Wij leveren direct bij u thuis. 

Bestellen

Eerste bestelling via arts of specialistisch verpleegkundige
Uw arts of specialist doet in de meeste gevallen de eerste bestelling voor u. Hij of zij zal hiervoor een aanvraag naar ons versturen. Als wij deze vóór 17.00 uur ontvangen, wordt het pakket vanaf de volgende werkdag bij u thuis bezorgd. Vervolgbestellingen kunnen telefonisch door de thuiszorg of behandelend arts geplaatst worden.

Bezorging van het pakket
Momenteel worden pakketten bezorgd door Farma Transport. Zij leveren dagelijks tussen 12.00 en 21.00 uur, met uitzondering van zaterdag. Op zaterdag worden pakketten tussen 8.00 en 14.00 uur aangeboden. U ontvangt daags voor de bezorging een sms met het geplande tijdsvenster waarbinnen het pakket wordt bezorgd. 

Vanaf deze zomer zullen we gefaseerd overstappen naar PostNL. Het kan dus zijn dat uw pakket wordt geleverd door de PostNL. PostNL levert pakketten van maandag tot en met zaterdag en biedt het pakket aan tussen 8.00 en 21.30 uur. U ontvangt daags voor de bezorging een sms of e-mail met het geplande tijdsvenster waarbinnen het pakket wordt bezorgd. 

Tekenen voor ontvangst

Bij aflevering vraagt de bezorger u te tekenen voor ontvangst. Als u niet thuis bent, zal het pakket worden aangeboden bij de buren. Als u dit niet prettig vindt, kunt u dit aangeven bij uw bestelling. Wij zullen het pakket de volgende dag dan opnieuw aanbieden. In alle gevallen krijgt u een kaartje in de bus.