{{Message}}

Verpleegkundige team

Er is dagelijks een team van gespecialiseerd verpleegkundigen van Mediq CombiCare aanwezig om klanten en zorgprofessionals te adviseren. Al onze verpleegkundigen zijn gekwalificeerd en opgeleid in onze aandachtsgebieden en beschikken over vele jaren ervaring. Bij vragen of problemen zoeken zij in overleg met de behandelend arts of verpleegkundige naar de beste oplossing. Op de zorgadvieslijn neemt de verpleegkundige altijd de tijd om ingewikkelde gevallen te bespreken.

Bij ingrijpende wijzigingen in materiaalgebruik proberen wij dit in eerste instantie altijd in overleg met de behandelaar in het ziekenhuis te doen. Als een patiënt uit beeld is bij het ziekenhuis en er wijzigingen zijn in het zorgplan, streven wij ernaar om dit altijd terug te koppelen met de behandelend arts. Dit gebeurt uiteraard in overleg met de patiënt.

In gevallen waarbij de situatie niet telefonisch kan worden opgelost, kan onze verpleegkundige op huisbezoek gaan om de situatie ter plekke te beoordelen. Ook hier proberen wij zoveel mogelijk terugkoppeling te geven aan de behandelend arts.